Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Wpadlam sie przywitac
Zaraz na spacerek smigamy ale poki co Natan spi juz 2 h wiec ciekawe czy nam ten spacer nie ucieknie
Ak83 gdzies ci umknelo a pytalam na ktora jutro idziecie do helse
No i jak tam ze spacerkiem?? Byliscie juz Idziemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
No jutro wlasnie jedziemy sie zwazyc mam nadzieje ze maly dobil juz do 3 kg i nam pozwola wychodzic na spacerki a co do helse to nie mamy konkretnej godziny tylko musimy byc miedzy 12:30 a 14:30 postaram sie byc kolo 14 to chociaz na chwilke bysmy sie zobaczyly
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo dziewczyny moja corcia poszla spac o 22 i wstala o 6 normalnie szok ale oczywiscie popoludniu chodzi spac na 20min czasem 40 dziewczyny pomocy kiedy ona sie zacznie sama bawic heh bo tak to ciagle chce zeby ja zabawiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Super Ak83 moze sie uda
Tez bym chciala zeby Natan juz byl taki fajny jak Jula na przyklad hihi ona to juz dziewuszka taka konkretna ze hoho bawi sie ladnie i siedzi coraz pewniej ehh niech szybko zlatuje ten czas tak do pol roku a pozniej niech trwaaa jak nadluzej hihi
No i mielismy isc na spacer a tu dzidzia dalej spi i na dodatek u nas snieg zaczal padac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Hej
A u nas kicha...
Mala ciagle chodzi spac ok 24-2. A od ok godz 15 ma tak czujny sen, ze ciagle ktos musi byc obok niej bo jak nie to sie budzi, czasem to od 16 do tej 24 az nie spi. . . troche chyba za mala jest na takie nie spanie ale tak w sumie ma od poczatku. tylko tyle ze jak zasnie juz to dopiero o 3, 4 wstanie zje i dalej do 6, 7 spi a potem to juz zalezy albo spi od razu albo od 11.
A co do lekarza to jako jedna z nielicznych sie wylamie, mamy z Viki na 16
ale 14 to tez nie obca data...mojej SIS synek konczy 3 latka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hei mamuski
Wlasnie wrocilismy ze spacerku i Gabrys jeszcze ciagnie spacerkowy sen Ale fajne powietrze,az pluca sie radowaly
Jesli chodzi o szczepionki to ja tez jestem z tych mamusiek co dmuchaja na zimne Zaszczepie dodatkowo synka bo w sumie nic sie nie stanie jak to zrobie a moze pomoze w przyszlosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517 ,my tez mamy z Julka na 16
A my wrocilysmy wlasnie ze spaceru
daris,u nas tez zaczal padac snieg ale za to dosyc cieplo jest
agusss,no to Milenka pospala
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej hej dziewczyny

my bylismy wczoraj na spacerku krotkim bo slonko swiecilo i bylo cieplutko, dzis znow brzydko i nie za cieplo

My po powrocie do normalnosci spimy tzn. Zuzia spi od 18 do 6, zje i spi do 3 i 2-3 drzemki w czasie dnia

A co do siadania to z dzieciaczkami roznie bywa, mojej Zuzi leci 9 miesiac, do raczkowania sie nie zanosi nawet nie podlozy nog pod brzuch, z siedzeniem lepiej (juz tak pewnie siedzi) ale pierwsze co robila to sama stala stabilnie i sie bawila (to bylo w grudniu) w lozeczku jak narazie tez nie kombinuje , co najwyzej sie obraca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski jak przestane karmic to planuje schudnac w ten sposob Ktoras z Was sie juz tak odchudzala?Skuteczna ta metoda?Slyszalam,ze daje rewelacyjne rezultaty ale z wlasnego doswiadczenia nie wiem bo nie stosowalamStronka ma fajne przepisy kulinarne

www.przepis-kulinarny.pl/dieta-dukana-ogolne-zasady-info1.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski jak przestane karmic to planuje schudnac w ten sposob Ktoras z Was sie juz tak odchudzala?Skuteczna ta metoda?Slyszalam,ze daje rewelacyjne rezultaty ale z wlasnego doswiadczenia nie wiem bo nie stosowalamStronka ma fajne przepisy kulinarne

www.przepis-kulinarny.pl/dieta-dukana-ogolne-zasady-info1.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok